Termeni și Condiții

La Planificatorul Ascuțit:

 

RETURURI

Returul garanției diferența reducerii se face în limita celui mai mic preț anunțat de către client drept redus, comparat cu cel inițial de cumpărare. Cu alte cuvinte, dacă prețul inițial al produsului este cu 100 de lei mai mare decât prețul anunțat acum de către dumneavoastră și anterior ați mai solicitat retur pentru diferență de 60 de lei, acum vă va fi returnat 40 de lei. Dacă nu ați mai solicitat niciun retur de preț pentru produsul în discuție, vă este returnată întreaga diferență.

DIVERSE

Disponibilitatea produsului pentru descărcare/download pe site-ul companiei Bogați Ordonați, este de maximum 30 de zile de la data efectuării plății, asigurați-vă că descărcați produsul în acest interval.

GARANȚIE DE RĂSPUNS VIDEO

În cazul garanției de implementare, numărul de întrebări la care primiți oficial răspuns video, audio sau text este de maximum 10 pe durata unei luni pentru fiecare client. Garanția se termină oficial când se atinge numărul de 100 de răspunsuri sau perioada de 1 an. Timpul de răspuns pe care îl garantăm este de 3 zile lucrătoare.